lang="en-US"/>

300-420 dumps update | Cisco 300-420 ENSLD Exam Materials

The 300-420 Dumps have been updated and are currently the most valid Cisco 300-420 ENSLD exam material.

Lead4Pass 300-420 dumps page https://www.lead4pass.com/300-420.html, you can find the Cisco 300-420 ENSLD exam information and download methods are provided on the website,
You can choose PDF or VCE study tools, and choose according to your habits, this is the most popular way to study, help you improve your study progress, and successfully pass the Cisco 300-410 ENSLD Exam.

The Cisco 300-420 ENSLD Exam is a very good option to help you advance your career path, use the Lead4Pass 300-420 dumps to help you achieve your dreams.

300-420 exam details you should know:

Next, I will share some Cisco 300-420 ENSLD Exam basics that you must know.

ENSLD is the abbreviation of the Designing Cisco Enterprise Networks exam name, and 300-420 is the exam code. For specific information, see:

Vendor: Cisco
Exam Code: 300-420
Exam Name: Designing Cisco Enterprise Networks (ENSLD)
Certification: CCNP
Duration: 90 minutes
Languages: English and Japanese
Price: $300 USD

The 300-420 ENSLD Exam is just one step:

You must also know that the 300-420 ENSLD Exam is one of the Concentration exams. But if you want to get the CCNP Enterprise certification, you need to do it in two steps:

Step 1: Choose one of the following exams

  • 300-410 ENARSI
  • 300-415 ENSDWI
  • 300-420 ENSLD
  • 300-425 ENWLSD
  • 300-430 ENWLSI
  • 300-435 ENAUTO

Step 2: Take the Core exam, this step also includes your ticket to participate in the CCIE lab, provided you must pass the exam, but don’t worry, you can find the answer on the VCEcert 350-401 page.

  • 350-401 ENCOR

Next, you can also get 300-420 free dumps of online exercises

QUESTION 1:

Refer to the exhibit. An engineer must design an automatic failover solution. The solution should allow HSRP to detect a WAN 1 failure and initiate an automatic failover, making router R2 the active HSRP router. Which two solutions should the engineer choose? (Choose two.)

A. Implement Enhanced Object Tracking on roster R1
B. use a floating static route
C. Implement IP SLA on router R1
D. Implement PBR on router R1
E. use IP source routing

Correct Answer: AC

QUESTION 2:

An engineer must design a VPN solution for a company that has multiple branches connecting to the main office. What are two advantages of using DMVPN instead of IPsec tunnels to accomplish this task? (Choose two.)

A. support for AES 256-bit encryption
B. greater scalability
C. support for anycast gateway
D. lower-traffic overhead
E. dynamic spoke-to-spoke tunnels

Correct Answer: BE

QUESTION 3:

Refer to the exhibit. An engineer is designing an OSPF network for a client. Requirements dictate that the routers in Area 1 should receive all routers belonging to the network, including EIGRP, except the ones originated in the RIP domain. Which action should the engineer take?

A. Make area 1 an NSSA.
B. Make area 1 a stub.
C. Make area 1 a standard OSPF area.
D. Make the area 1 router part of area 0.

Correct Answer: A

QUESTION 4:

Which NETCONF operation creates filtering that is specific to the session notifications?

A.
B.
C.

D.

Correct Answer: A

QUESTION 5:

A large chain of stores currently uses MPLS-based T1 lines to connect their stores to their data center. An architect must design a new solution to improve availability and reduce costs while keeping these considerations in mind:

1.
The company uses multicast to deliver training to the stores.
2.
The company uses dynamic routing protocols and has implemented QoS.
3.
To simplify deployments, tunnels should be created dynamically on the hub when additional stores open.
Which solution should be included in this design?

A. VPLS
B. GET VPN
C. DMVPN
D. IPsec

Correct Answer: C

QUESTION 6:

An organization is designing a detailed QoS plan that limits bandwidth to specific rates. Which two parameters are supported by the traffic policing feature? (Choose two.)

A. violating
B. marking
C. shaping
D. bursting
E. conforming

Correct Answer: BC

QUESTION 7:

An engineer is creating a design to enable IPv6 to run on an existing IPv4 IS-IS network. The IPv4 and IPv6 topologies will match exactly, and the engineer plans to use the same IS-IS router levels for each protocol per interface. Which IS-IS design is required?

A. multi-topology without enabling transition feature
B. multi-topology with transition feature enabled
C. single topology without enabling transition feature
D. single topology with transition feature enabled

Correct Answer: B

https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/iproute_isis/configuration/15-mt/irs-15-mt-book/ip6-route-multi-isis.html

QUESTION 8:

Which nonproprietary mechanism can be used to automate rendezvous point distribution in a large PIM domain?

A. Embedded RP
B. BSR
C. Auto-RP
D. Static RP

Correct Answer: B

QUESTION 9:

Which method does Cisco SD-WAN use to avoid fragmentation issues?

A. PMTUD is used.
B. Access circuits are configured with 1600 byte MTU settings.
C. Jumbo frames are enabled.
D. Traffic is marked with the DF bit set.

Correct Answer: A

https://www.cisco.com/c/dam/en/us/solutions/collateral/enterprise-networks/sd-wan/nb-06-cisco-sd-wan-ebook-cte-en.pdf

QUESTION 10:

Refer to the exhibit.

A network engineer must improve the current IS-IS environment. The Catalyst switch is equipped with dual supervisors.

Each time a stateful switchover occurs, the network experiences unnecessary route recomputation. Which solution addresses this issue if the upstream router does not understand graceful restart messaging?

A. Enable IS-IS remote LFA FRR on both devices.
B. Enable NSR on the switch.
C. Enable NSF on the switch.
D. Configure ISIS aggressive timers on both devices.

Correct Answer: C

QUESTION 11:

An engineer must design a multicast network for a financial application. Most of the multicast sources also receive multicast traffic (many-to-many deployment model). To better scale routing tables, the design must not use source trees.

Which multicast protocol satisfies these requirements?

A. PIM-SSM
B. PIM-SM
C. MSDP
D. BIDIR-PIM

Correct Answer: D

https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/ipmulti_pim/configuration/xe-16/imc-pim-xe-16-book/imc-tech-oview.html

Bidir-PIM is designed to be used for many-to-many applications within individual PIM domains. Multicast groups in bidirectional PIM mode can scale to an arbitrary number of sources without incurring overhead due to the number of sources.

QUESTION 12:

An engineer is working with NETCONF and Cisco NX-OS-based devices. The engineer needs a YANG model that supports a specific feature relevant only to Cisco NX-OS. Which model must the engineer choose?

A. Native
B. IEEE
C. OpenConfig
D. IETF

Correct Answer: D

QUESTION 13:

How is the sub-second failure of a transport link detected in a Cisco SD-WAN network?

A. Hellos are sent between the WAN Edge routers and the vSmart controller.
B. BFD runs on the IPsec tunnels between WAN Edge routers.
C. BGP is used between WAN Edge routers and the vSmart controller.
D. Link state change messages are sent between vSmart controllers.

Correct Answer: B

……

300-420 Free Dumps Online Download: https://drive.google.com/file/d/1zK2YW9dnP5mc1JTCxF7kyfJFawBXZdVg/

View 184 300-420 ENSLD exam questions and answers: Click Here.