New Cisco Small Business Technical Overview Exam 700-755 Real Dumps

New Cisco Small Business Technical Overview exam 700-755 has been published for all candidates.
We have 700-755 Cisco real dumps https://www.lead4pass.com/700-755.html, to help you prepare for Cisco Small Business Technical Overview exam online. We collected 50 practice exam questions and answers, you just need to read Cisco 700-755 VCE software and PDF to prepare for the exam well.

Read Cisco 700-755 Free Dumps First

Question 1:

Which Cisco Catalyst 9100 AP feature adds capacity by automatically changing the access points from 2.4 and 5GHz to Dual 5GHz?

A. FRA

B. SMU

C. CleanAir

D. wIPS

Correct Answer: A


Question 2:

When enabled which two features will help extend the retention capacity of the Meraki MV smart cameras? (Choose two)

A. Direct stream-based retention

B. Schedule-based retention

C. Hybrid archives

D. Cloud archives

E. Motion-based retention

Correct Answer: BE


Question 3:

In the event an entire site went down: which activity does Cisco\’s HyperFlex Stretched Cluster still enable a user to do?

A. continue VM replication synchronously

B. access the entire cluster

C. access only the remaining node or nodes in the cluster

D. recover lost data

Correct Answer: B


Question 4:

What separates Cisco Meraki from its competitors?

A. kit obtained via promotional seminars can be added and integrated into the POC kit to enhance the service offering

B. the cloud architecture and product experience itself

C. testing the gear live by attending marketing webinars

D. dedicated team and the Cisco Meraki sales specialist attend every whiteboarding session to better illustrate complex topics

Correct Answer: B


Question 5:

Which two features are included in every licensed MX security appliance as part of its unified threat management solution? (Choose two )

A. Stateless L3/L7 firewalls

B. OA (change of authorization)

C. SD-WAN

D. Umbrella integration (DNS firewall)

E. Auto VPN (site-to-site VPN)

Correct Answer: CE


Question 6:

Which two capabilities are included in the System Manager\’s robust enterprise mobility management (EMM) feature set? (Choose two )

A. Rapid provisioning (enrollment)

B. Emergency broadcast (alerts)

C. Remote troubleshooting

D. RFID tag tracking

E. OS version control

Correct Answer: AC


Question 7:

What is one of the mam functionalities of the Meraki Go mobile app?

A. used to manage and renew Meraki Go licenses

B. for opening support tickets with the Meraki Go support team

C. to assist with the fast onboarding of Meraki Go products

D. to help reduce the power consumption of network devices

Correct Answer: C


Question 8:

Using Cisco Security, what is the remediation time for a previously unknown threat?

A. under 10 minutes

B. under 15 minutes

C. under 5 minutes

D. under 8 minutes

E. under 30 minutes

Correct Answer: A

https://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/security/aag-why-cisco-security-for-sb.html#:~:text=With %20Cisco\’s%20threat%20intelligence%2C%20you,to%20remediation%20in%20the%20industry.


Question 9:

By how much can Cisco UCS reduce provisioning time?

A. 6 hours to 1 minute

B. 12 weeks to 10 minutes

C. 1 month to 1 hour

D. 6 months to 2 weeks

E. 2 weeks to 6 hours

Correct Answer: B


Question 10:

Which two products are considered a part of the Cisco Meraki full-stack? (Choose two.)

A. MX security appliances

B. MR wireless access points

C. Catalyst switches

D. UCS servers

E. Aironet wireless access points

Correct Answer: AB


Question 11:

Which layout can Cisco Webex flexible video conference support?

A. active speaker video view where the participant talking will have the most prominent view on the screen

B. active-active video view where two participants can engage on-screen at the same time

C. presenter video view where the meeting host shares their desktop on the screen

D. grid view where the active speaker is visible and other participants show on the bottom strip

Correct Answer: A


Question 12:

Which two Cisco Small Business series switches are smart-managed? (Choose two.)

A. 220

B. 250

C. 550X

D. 350X

E. 110

Correct Answer: AB


Question 13:

Which three product families comprise the Meraki Go network stack? (Choose three )

A. Access points

B. Security content filters

C. Network routers

D. Security gateway and firewall

E. Network switches

Correct Answer: ADE


Question 14:

What is the built-in technology on the MR platform that utilizes one-way beacon advertising to interact with applications?

A. Adaptive Radio Management

B. BLE (Bluetooth Low Energy)

C. BeamFlex

D. Radio Resource Management

Correct Answer: B


Question 15:

What are the two most frequent attack vectors used in cyber attacks against small businesses? (Choose two.)

A. malware

B. viruses

C. social engineering

D. phishing

E. pop-ups

Correct Answer: BC

……


New Cisco Small Business Technical Overview Exam 700-755 Real Dumps to help you prepare for everything.